Děkujeme Pavle Maradové, za úžasný článek o naší přednášce ve Strakonicích

Tady si můžete přečíst reference našich klientů, posluchačů
a účastníků kurzů

Vzhledem k tomu, že se mé techniky vzájemně doplňují a jsou propojeny, jsou zde zmíněny všechny.

Míšina videoreference TRV Intensive camp září 2021

Dobrý den, Zdeničko a Kamilku,
mám za sebou on line kurz Vztahový stabilizátor a v tuto chvíli začínám 4. týden v on line kurzu Tvůrce vztahů . Musím přiznat, že jsem smutná z toho, že se blížím do finishe, ale zároveň jsem šťastná, protože vaše on line kurzy jsou opravdu moc báječné a já jsem strašně moc ráda, že jsem je absolvovala. Musím říct, že změna v mém chování je velice znát. Už nejsem tak nervózní, podrážděná a ukřičená. Moje mysl se zklidnila.
Vaše harmonizace jsou božské. Mezi mé oblíbené patří Oddělení od minulosti a Andělská křídla. Snažím se hudbu poslouchat 2 krát až 3 krát denně, dle časových možností. Dokonce můj manžel když někdy vidí, že nejsem úplně v pohodě tak se mě s šibalským úsměvem ptá jestli jsem harmonizovala. A když mu odpovím, že ne, tak mi řekne, tak šup sluchátka a harmonizuj.
Moje manželství se díky vaším kurzům uklidnilo. Měli jsme s manželem takovou větší Itálii.
Ještě jednou vám moc děkuji. Jste úžasní Zdeničko a Kamilku. Krásný den přeje Martina
Martina M.
Vřele doporučuji všem všechny webináře a kurzy od Kamila a Zdeničky.
Já teď od nich procházím Tvůrci vztahů a odstartovaly se tím v mém životě konečně krásné změny k lepšímu 🤩💖🙏🌞🌸

Včera jsem shlédla videa o upřesnění precipitace a rozšířeném vědomí + videa přidaných Otázek a odpovědí a byla jsem nadšená a úplně dojatá, že mým otázkám jste věnovali celé to 4. video bonusu 10 (otázek po 2. týdnu), dokonce to nejdelší - skoro 40 minut vašeho času, díky moc!!!
Připadala jsem si snad poprvé v životě důležitá a měla jsem radost jako dítě když otevře pod vánočním stromkem ten největší dárek! ☺️ Všechny vaše odpovědi byly ohromně přínosné, jste skvělí 😘
Určitě se k tomu ještě za pár dní vrátím, abych si z toho vypsala nejvíc pro mě důležité aha myšlenky.

Ještě bych vám ráda poslala velký dík za videa k těm 4 základním charakterovým typům lidí - už jsem o tom na školách slyšela mockrát, ale takhle přesný a trefný rozbor + tak užitečné rady, jak se s tím poprat u sebe i druhých, ještě nikdy. :-*
Děkuji za vše a přeji krásný zbytek dne a nadcházející víkend.🌷
Hana Kriegerová
Dobrý den, milá Zdeničko a Kamile :)
začnu tak více ze široka...Za poslední měsíce jsem měla možnost zhlédnout různé webináře zaměřené na hledání vnitřní harmonie apod. Vaše dva, které jsem viděla, mně oslovily tím, že nebyly nahrané předem jako většina, které se v polovině času zaměřovaly pak už jen na propagaci koupě kurzu a skončily po 90 minutách. Vy jste byli přítomni online, věnovali se posluchačům, jejich otázkám, odpovídali jste a trvalo to snad čtyři hodiny. Vaše nabídka byla nejdražší ze všech, které jsem kdy viděla a jelikož to není malá částka, tak jsem váhala.

Nakonec jsem se rozhodla
a čtyřtýdenní kurz Tvůrce vztahů jsem si zakoupila!
Přiznám se, že jsem ten flegmatik, pomalý a také moc nemám čas, a hlavně nejsem zvyklá věnovat čas jen sobě, jsem netrpělivá. Kromě toho jsem dva měsíce po rozchodu s partnerem, který mně za poslední rok pandemie krmil pouze a jen negativní energii o světové situaci. Z Vašich videí jsem už také pochopila, že to byl bojovník, kterému jsem měla jít z cesty, místo se snažit ho zklidňovat a vysvětlovat...bylo to ještě horší...
Říkám si, že škoda, že jsem Vás nenašla před rokem..., ale jak jste řekli, je to blbost... Našla jsem Vás v okamžiku, kdy jsem Vás najít měla...


Po vyslechnutí prvních videí a první harmonizace , jsem si říkala...jak mám jako zapomenout na minulost. Tak jak jste to i říkali, většina terapií a kurzů zaměřených na práci se sebou, totiž právě řeší návrat do minulosti a řešení traumat. Přiznám se, že jsem si říkala...no to ne...to je nějak úplně mimo... Teď je už to začátek čtvrtého týdne a byť pořád poctivě bohužel denně neharmonizuji (teprve poslední tři dny opravdu denně a snad už budu pokračovat), tak Vaše videa poslouchám několinásobně a pokaždé objevím něco nového, co je takový ten okamžik AHA.

Musím říct, že jsem už nyní někde jinde, než v tom prvním týdnu, pochopila jsem tu Vaší filozofii a moc Vám za to děkuji. Vyzařuje z Vás neskutečně klidná a pohodová energie a moc příjemně se Vás poslouchá.


Jakkoliv se omlouvám, že nejsem poctivý "žák", že mám zpoždění... a děkuji! Získala jsem z Vašich videí hodně zajímavých informací, podnětů, pravd... a snad to budu i umět s časem v dalším vztahu aplikovat... už si dnes hledám růženínové srdíčko. Moc Vás srdečně zdravím.
Karina K.
Chci vám oběma poděkovat z celého srdce.
Vaše nasazení, nadšení, radost a optimismus s jakým vedete třítýdenní program Vztahový stabilizátor, už to je pro mě obrovskou inspiraci.
Meditace je úžasná silná a na tom bzučivém vesmírném zvuku jsem snad už závislá. Ten mi proniká do morku kostí 🙈.

Dnes jsem u ní pracovala (dělám nehty) u té dlouhé verze a když jsem dopracovala, paní se mi rozbrečela dojetím, že ty nehty jsou úplně přesně jak odraz její duše. To napojení úžasně funguje díky ❤️ Andělská křídla jsou také krásná. A teď jsem shlédla video ze studia a na konci pan Kamil hraje na ten nástroj, nevím jak se jmenuje, tak to je radost pohledět. Wau.
To nadšení, radost, energie kterou předává hudbou dal. Cítím kolik nám účastníkům kurzu dáváte a za to velký Dík!
P.S. jsem typ co normálně nepíše, neumí moc sdílet, ale tohle nejde nevyslovit 😄
S pozdravem
Soňa Vlčková
Kouká se na Vás krásně, jste moc milí a zářiví a už koukání na vaše videa, mě zlepší den
a dodá víru, že existuje hezký funkční vztah. Děkuji, za váš kurz. Je úžasný!
Chtěla bych se dostat na takovou úroveň jako se to povedlo Vám.

Mě dřív "bavilo" vrtat se v minulosti, pořád se k ní vracet a přemýšlet, kdo mě z partnerů nejvíce ublížil. A postupně chodili i myšlenky, jak je možné, že každý chlap na začátku vypadá jako pan Božský, a za rok - za dva, je úplně jiný. Každopádně se vždy změní k horšímu. Nepřijímají mě jako rovnocenného partnera, pořád mě sráží, zesměšňují a psychicky ničí. Někteří už i fyzické naschvály o kterých věděli, že se mě nelíbí a jsou mi nepříjemné až bolestivé.
Při sledování vašeho videa v prvním týdnu, kde mluvíte o tom jak minulost a její opakování dokola způsobuje špatnosti, jsem si uvědomila, že když jsem měla krásnou náladu, ten den se vše dařilo. Pak jsem si šla večer sednout s kamarádkou na čaj a ona ze mě tahala co ten můj. Tak jsem po pokecu, když jsem přišla domů, byla úplně vyčerpaná, nálada zhoršená, vystresovaná a myšlenky na minulost byly neodbytné a utápěla jsem se v tom jako v moři odpadů. Až bolesti hlavy jsem měla - to jsem přisuzovala ruchu a křiku v kavárně. Ale teď už vím, že to bylo znovuprožíváním všech hrůz, co jsem ve vztahu měla a znovu opakovala kamarádce. Protože nebylo to poprvé tyto moje stavy, které nastaly po znovu opakování mých zážitků s partnerem. Každopádně váš kurz přišel jako na zavolanou. Abych se svým životem něco udělala a přitáhla si do života víc lásky, štěstí, harmonie. Abych si začala trochu víc věřit.
Abych našla svoje hranice a nenechala nikoho je překračovat. A naučila se říkat NE.


Harmonizace na mě působí velice uklidňujícím dojmem. Ta nová verze mě úplně pohltí do toho odhazování kožichu. A ten pocit svobody je tak úžasný, že se mě nechce ani vracet do reality. Je znát, že pak je o něco lehčí na minulost nemyslet.
Věřím, že s časem a každodenním posloucháním, si na minulost ani nevzpomenu.
Jinak co se týká povahových energii - přijdu si z většiny žlutá a modrá. Taková 50 na 50. Dříve spíše Impulsivní povahová energie - sangvinik. A postupně vzhledem k srážení partnerama, jsem byla spíš zašlapaná žlutá povahová energie flegmatik. Která si nechá vše líbit a ještě ho omlouvá. A nešlo dříve vidět, že se dávno posunuly daleko za hranice snesitelnosti.
Moc Vám za Tvůrce vztahů děkuji.
Lucka K.
Zdravím vás Kamilku a Zdeničko, chci vám oběma z celého ♥ poděkovat za váš program Tvůrce vztahů.
Děláte opravdu úžasnou práci.
Moc děkuji za odpověď na mou otázku. Díky vaším ukazatelům jsem se konečně našla. Opravdu jsem jako dítě byla zadupaná, ale jsem prostě červená s mírnější rychlostí. Naštěstí už i vědomá, ale pořád je na čem pracovat.
Díky harmonizacim a afirmaci se mi vše daří lépe uchopit.

Láskyplná harmonizace je třešnička na dortu. Úplně mě dostala a při poslechu mi tekly slzy štěstí z toho, jak nádherná je. Držela jsem při ní růženinové srdíčko a celé hořelo. Už se těším, až to svoje srdíčko předám svému partnerovi.
Přeji vám mnoho úspěchů a spokojených klientů, tak jako jsem já.
Děkuji. S láskou
Simona Loubalová
Krásný večer Kamile a Zdeničko, moc vás zdravím a chci poděkovat.
Téma rolí a ochran ve vztazích mi moc dávají a navíc mě ujišťují ve správnosti mého konání. Podařilo se mi po dvou letech navázat kontakt s dědečkem, a můj kladný čin byl moji mámou (jeho dcerou) náležitě ohodnocen kritikou. Ale i když mi to leželo jak se říká v žaludku, díky kurzu jsem si to v sobě hezky zpracovala a velice mi k tomu pomohla Dialogová harmonizace. Protože máte pravdu, jde o moje vnímání, konání a bylo mi najednou dobře. Tak nějak cítím, že můj postoj je správný,
a že se nemusím opravdu nikomu zpovídat a vysvětlovat. 

Stále jste pro mě překvapením tím, že minulost je mrtvá.

Protože v RUŠ a pod. terapií jde právě o vyřešení minulosti,
Tvůrci vztahů jsou díky tomuto postoji svěží a pomáhají mi se zase znova smát, za to velké díky.

S díky a přání krásného večera
Adéla
Dobrý den Kamile a Zdeničko😊, děkuji Vám za celý program Vztahový stabilizátor.
Z počátku jsem moc výsledky u sebe neviděla, ale dnes po třech týdnech, díky Vám a celému programu, mám jistotu, že v každé situaci mohu reagovat jinak. NOVĚ.
A cítím se báječně.
Hudbu na podporu harmonizace si pouštím každý den. Je nádherná😊 Při prvním poslechu jsem měla husí kůži na těle a emoce byly opravdu silné. Zapisuji si každý den a když se podívám zpětně, tak to vidím. Strach, pochyby, nedůvěra v sebe (i když navenek mě lidé říkají, že působím jistě). Mám masku, od mala jsem slyšela, nesmíš zklamat, nesmíš udělat chybu a teď když se dívám na své poznámky, tak to všechno vidím. Jsem moc ráda v semináři a Vaše odpovědi na otázky mi velmi pomohly.
Nejsem v partnerském vztahu, ale díky Vám si uvědomuju, že mi chybí hlavně vztah k sobě. Dokážu se pochválit, ocenit, podpořit, ale je to zlomek toho, co během dne věnuji sobě. Větší část činů, myšlenek, slov věnuji svému okolí a vidím, že tady si za sebou táhnu spoustu elementálů z dětství. Jako v tom kolečku, ze kterého nelze vystoupit.
Každý den, zejména ráno si dělám harmonizaci, je pro mě velkým přítelem.
V mém životě se začínají dít doslova „zázraky“. Řekla bych jedním slovem „WOW“
Moc moc děkuji, jste úžasní lidé a moc se těším, až se s Vámi setkám osobně.

Jsem šťastná, že přístup do programu bude fungovat i nadále. Vaše videa jsou pro mě berličkou a ráda si je vždy, když budu potřebovat, pustím.
Ještě jednou moc moc děkuji a přeji hodně zdraví, klidu a pohody.
Šárka Kočová
Kamila a Zdeničku vřele doporučuji,
díky nim jsem si uvědomila spoustu věcí ve svém životě a ve vztahu s mými předešlými partnery i ve vztahu k sobě samé.
Je to velmi inspirující a zároveň to člověka posouvá vpřed k tomu, aby ve svém životě změnil a přepsal staré vzorce chování. :-)
Veronika Peťková
Dobrý den, milá Zdeňko a milý Kamile,
zdravím Vás z Prahy a doufám, že se někdy uvidíme i naživo.
Sobotní webinář byl neuvěřitelný záááážitek, jste skvělí. Moc si moc přeji, abych popracovala na svých vztazích
a jsem velmi šťastná, že jsem Vás objevila.

Jsem narozená ve Vahách a tak bych měla být ve vztazích přeci jen jednička :-) Nemohla jsem po kurzu spát, pořád nabitá. Poslední dobou se budím v pět a už se mi nechce spát. Z neděle na pondělí jsem se dokonce probudila už ve tři a nešlo spát. :-)) - a já tak ráááááda spím.... Dnes si plánuji začít - sešit mám červený - zvýrazňovače připravené - chci si zapisovat a nosit sešit
s sebou, abych byla stále v naladění. Webinář jsem sledovala z telefonu, včera jsem startovala tablet, ale je trochu pomalý, tak to potřebuji nějak vyladit. Zatím jsem se jen dostala přes heslo a heslo si měnila.
Také mi utkvělo to Vaše "nesmírně" - pořád si ho říkám, pořád mi zní i s Vašimi úsměvy v hlavě :-))
Moc Vám děkuji a nesmííírně se těším, co to se mnou udělá.

Ať se Vám moc a moc daří, posílám slunce z Prahy .
Šárka Dobešová
Dobrý den moc Vás oba zdravím,
Děkuji, za váš kurz Tvůrci vztahů, Je úžasný.
Mám teď zaměstnání, kde je starší sprostý kolega, který měl vždy narážky, až to bylo už dost hnusný a přes čáru. Ale co jsem se dala do vašeho online kurzu Tvůrce vztahů a harmonizuju a harmonizuju, tak mám pocit, že hodně ubral se sprostými slovy aniž bych mu cokoliv řekla. Je možné že to takto funguje??
Snažím se harmonizovat co nejčastěji to jde. Hodně mě to pomáhá psychicky. A mám pocit,
že to začíná už být vidět, že jsem o něco více radostnější a šťastnější.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Lucie
Zdravím vás Kamile a Zdeňko.
Děkuji za vaše videa a harmonizace v online programu Tvůrce vztahů, jsou mi určitě pomocí stejně jako váš přístup. Otázky žádné zatím nemám, vše je mi jasné, protože souzní s mým dosavadním poznáním a vítám váš „osobitý“ úhel pohledu.
Těšil jsem se hlavně na popis jednotlivých typů a nezklamali jste mě. Krásně vysvětleno a doplněno, co jsem zatím znal jen velmi povrchně.
Také se těším na ochranu ve vztahu, to je pro mne zatím neznámá kapitola.
Zároveň váš vzájemný láskyplný a otevřený vztah jednoho k druhému, jak vás vnímám skrze videa, je mi určitě příkladem.
Přeji vám mnoho radostných chvil a chuť pokračovat ve vašem „poslání“.
Josef Černý
Pana Štědráka navštěvuji již 11 rokem (od roku 2009)
Dostal jsem na něj doporučení od své tehdejší trenérky v posilovně. Od prvního setkání na mě působil pozitivním způsobem. Vždy je připraven a ochoten pomoci s jakoukoliv zdravotní indispozicí, která odpovídá mému životnímu stylu. Jsem ve svém věku 45 let stále aktivním sportovcem, chodím pravidelně do posilovny, běhám, jezdím na kole.Snažím se dobře se stravovat. Ve svém profesním životě jsem 22 let učitelem na II. stupni základní školy v Tachově (aprobace TV + Z). Kombinace pracovního života spolu s koníčky a rodinou je zvláště v průběhu školního roku velmi náročná, vyžaduje tak svědomitý přístup k mému zdraví, abych všechny své "položky" zvládl a mohl se jim věnovat naplno. Proto jsem uvítal možnost a šanci, kterou jsem před 11 lety dostal a dodnes nelituji. S panem Štědrákem vždy své problémy konzultuji, snažíme se pokaždé najít řešení problému k oboustranné spokojenosti. NIKDY jsem nebyl tlačen do něčeho, co bych sám nechtěl. V případě, že můj problém byl už na konzultaci s lékařem, sám mi to pan Štědrák doporučil. Velmi si cením otevřeného přístupu, příjemné atmosféry, bez toho všeho by to nešlo. Pan Štědrák má ten DAR, aby se pacienti u něj cítili uvolněně, což je pro klienta strašně důležité, sám to tak cítím a potřebuji to. ABSOLUTNÍ VZÁJEMNOU DŮVĚRU! Problémy, které u pana Štědráka řeším, vycházejí jak z profesního tak i zájmového spektra. Učitelské povolání je náročné na psychiku. Stres a celkové duševní vyčerpání se v tomto zaměstnání vyskytuje velmi často. Návštěvou u pana Štědráka se snažím tento problém řešit, práce s energií, meditace, ale také samotné svěření se s problémem pomáhá tyto obtíže překonávat. Myslím si a jsem PŘESVĚDČEN, že jsme s panem Štědrákem na sebe v podstatě napojeni. Fyzické opotřebení po téměř 40 letech pravidelného sportování je u mne nemalé. K tomu potřebuji "pravidelnou údržbu", která je u pana Štědráka na vysoké úrovni. Nedovedu si představit, že bych to ještě zvládal tímto způsobem bez jeho pomoci!!! Hrát po 40-tce je už celkem náročné a fungující tělo je nutný předpoklad k tomu to zvládnout. Mám na výběr z nepřeberného množství a druhů masáží. Práce s lymfatickým systémem, kineziotaping, to vše se mi od pana Štědráka dostává a je jen na nás dvou, co po vzájemné konzultaci vybereme jako správné řešení problému. V problematice kineziotapingu patří pan Štědrák mezi vyhledávané odborníky. Cením si též toho, že v případě nutnosti rychlého řešení problému mi je vždy vyhověno!!! Důkazem kvalitně odvedené práce je možnost stále pokračovat v hráčské kariéře bez zdravotního omezení. Velmi mi pomáhá i po duševní stránce, takového člověka ke svému životu potřebuji a nestydím se zato!!! K tomu, aby vše fungovalo, je zapotřebí také kvalitního manažerského přístupu a zázemí, který se nachází v osobě jeho manželky Zdeničky. Ta se spolupodílí na vytvoření takových podmínek, KTERÉ BUDE KAŽDÝ KLIENT OPAKOVANĚ A RÁD VYHLEDÁVAT!!!
Michal Rolínek
Tachov
Zdenička a Kamil Štedrákovi jsou dva úžasní človíčkové,
kteří dokážou pomoci jak s fyzickou bolestí tak psychicky....pokaždé, když od nich odcházím jsem plná energie a obrovské radosti ze života...jejich chuť a síla pomoci je neuvěřitelná. I můj nevěřící taťka mi po návštěvě řekl, kdy mě opět objednáš. Moc si jich vážím a děkuji jim za hodně.
Hana Volfová
Planá u Mariánských Lázní
Navštěvuji praxi Kamila Štědráka již 12 let.
Vždy mi pomohl a pomáhá. Ať už to jsou jakékoliv bolesti nebo můj soukromý duševní problém. Díky mému onemocnění navštěvuji Kamila pravidelně. Velmi oceňuji jeho práci s energií, jeho věcný a pozitivní přístup. Za tu dobu, co ho znám pomohl rovněž mým známým či kamarádům. Je to člověk, kterého si velmi vážím a mohu se na něj spolehnout a jeho práci komukoliv a kdykoliv doporučit.
Gabriela Zbíralová
Mariánské Lázně
V momentě, kdy se nacházíte v prostoru těchto dvou lidí, není to o tom, s čím tam přicházíte, dotkne se vás to. Řešila jsem snad miliardu věcí, mozek generoval spousty myšlenek a tito dva lidé na ně reagovali, mluvili o nich, aniž bych cokoliv říkala.
Jednoho dne jsem se odhodlala začít "PTÁT", a tím to celé začalo....
První bych zdůraznila - musíte chtít - chtít ty věci dříve či později nechat vyplout na povrch - přesně tak ,jak se mají, dějí, zcela spontánně - což je někdy velmi těžké - protože pravda o sobě samém je někdy těžká.
Ale čím častěji a více necháte, říkáte a přiznáváte si své JÁ, tím více se daří dělat změny...
Kamil a Zdenička krásně, zcela jemně, nastavují "zrcadlo" - někdy je těžké dívat se na sebe i své okolí "v pravdě" ale oni mi pomohli, abych to nebrala jako "oběť" - spíše jako prostor vidět a slyšet věci v jiném úhlu....a začít na nich pracovat...

Přišla jsem k nim jako člověk, který vnímal svět a život jako jednu velkou nespravedlnost,
křivdu a boj, bičovala jsem se za každý neúspěch, svůj úspěch jsem ani nevnímala. Přišla jsem s maskou na obličeji, kdy jsem se snažila je přesvědčit, že vše je "až na nějaké detaily" fajn, ačkoli energie byla na bodě 0,5 ze 100.

Co je dobré vědět - Zdenička a Kamilek nesoudí momentální stav, ale snaží se pomoci.

Proto nemusíte předstírat - leč zvyk je železná košile :-) - nepomůžete si předstíráním, spíše naopak.... Dále se učím - že chyba není konec, selhání, ani neúspěch. Ale prostor pro zlepšení. Oroto uznat, že něco není růžové opravdu doporučuji, leč jsou věci, které s odstupem času vidím a vnímám je. Jsem zvyklá říkat věci jinak než jsou, a až v posledních měsících je říkám více reálně - je to velká úleva, dnešní doba nás učí říkat věci jak je chce slyšet okolní svět. Trendy, in a jiné, není to dobrý nápad zejména pro nás samotné - pro naši osobnost - brzdí nás - mě to v růstu a změně. Nosit masku je opravdu velmi těžká hra, kterou raději nehrajte - nestojí to za to...jedna z věcí, kterou jsem se naučila a stále UČÍM a nikdy to nevzdám..:-) Naučila jsem se: začít se koukat především na sebe - v reálném světle. Vnímat své neúspěchy jako prostor pro zlepšení. Když už si nevím rady a pocity mě tahají dolů, zavoláme si, či se setkáme a ten "pokec" je prostě nádherný. Uklidní, vyrovná a nahodí "další metu"... Z člověka, který se dokázal neustále "obávat, bičovat, kritizovat sebe a okolí" - tvoří Kamil a Zdenička člověka, který svá negativa obrací na pozitiva. Je dobré vědět, že je to běh na trať, která nemá konkrétní časové vymezení. Je to především na Vás, nás - jak moc se do toho vložíme také my. Není to "kouzelná pilulka" - že jednu slupneme a druhý den je hotovo. Ale je to MEGA ZÁŽITEK… Kdo ho pochopí, dříve či později si uvědomí, že změnu můžeme dělat od základu... Od Kamila se jezdí s hlavou čistou - záleží jen na mně, jak moc a rychle si ji zase "přeplním". Ale ten pocit toho dne, dnů, kdy myšlenky nekonají svůj "ROJ" je k nezaplacení.... Někdy se může zdát, že změnu chcete tak moc, že si "myslíte" že žádná ten den/dny nenastala - ale po několika dnech začnete vnímat, že věci děláte, vnímáte jinak, či jinak na ně reagujete :-) Je těžké věci popsat do detailu - to by byl asi román, i když si troufám říct, že by stálo o tom začít psát - protože jsem si jistá, že v řadě situací, pocitů a dojmů se nachází převaha populace :-) -nízké sebevědomí, nedůvěru v sebe, sebekritika převládá na denním pořádku - pocit vyčerpanosti, myšlenkový roj v době kdy nespíte, neklidný spánek - nervozita, nemůžete se pohnout z místa - v jakémkoliv ohledu - pocit, že svět, život a okolí jde proti Vám - začínáte se ztrácet v dnešní "chaotické době" a jiné neduhy.... Když to chceš změnit - jdi do toho. Věta, kterou jsem slyšela a kterou používám dodnes na denní bázi: LIDI ČASTO VZDÁVAJÍ VĚCI TĚSNĚ PŘED CÍLEM - je jedna z věcí nejpravdivějších… a těch na sezení uslyšíte mnoho. Prostě cokoli co souvisí s Vámi a chcete změnu, tak to zkuste. Nejde o cíl, já tomu říkám tzv. "dveře". Jakékoliv otevřete, jakýkoliv krok podniknete - všechny kroky, i ty méně úspěšné Vás povedou. Neříkám dovedou - je to cesta - sotva se dotknete cíle, objeví se další možnosti, další cesta. Mně osobně se velmi líbí - každý den, týden a měsíc přináší nové a nové zkušenosti, zážitky. A sledovat tu cestu - otevírat sebe samu - je to "učení" se… Ale tohle mě baví - teď už se nesoustředím na cíl - ale na cestu.... Doporučuji rozhovor s Kamilem a Zdeničkou v jejich příjemném prostředí je to hnací motor, palivo a nabíječka v jednom.... je to náboj - střela - odpálení se...nabije to, povzbudí a požene....
Dana Buhajová
Jedním slovem SKVĚLÍ.
I tak bych mohl krátce charakterizovat a všem vřele doporučit Zdeničku a Kamila Štědrákovi.
Nejen vždy profesionálně odvedená masáž, ale i dokonale zatejpovaná bolavá místa a pohlazení po duši. To vše v příjemném prostředí, kde nikdy nemizí úsměv z tváře. Děkuji, že JSTE.
Eduard Havíř
Stříbro
Kamilka Štědráka znám spousty let. To, o čem hovoří, vždy prožil a nyní nás posouvá svým vědomím vpřed. Navzdory veškerému dění kolem si díky Kamilkovi můžeme zachovat svůj vnitřní zrak zdravý ve vyjímečné době, kdy kdo chce pokračovat ve svém důstojném životě je třeba, aby obrátil vnitřní pohled do sebe. Vědět, že konstruktivní síla lásky vědomého bytí je v každém z nás. A jen lopotnou prací dříve hospodáři sklízeli obilí, tak i my pracujme na našem vnitřním světě, který se v krátkém čase promítne do reality ,,VĚDOMÉHO ŽIVOTA". Mám upřímně v srdci 💞 celou jeho rodinu a děkuji Zdeničce, že mu na jeho vrcholu přenosu informací do okolí, je po boku a je jeho můzou, průvodcem a blízkou duší. Děkuji Kamilku, mám Tě tak ráda... Jana K.
Jana KratochvílováPlzeň
Velmi mě tito milí lidé inspirují
a být s nimi 2. měsíc na své cestě mi doslova mění život. Již vím, proč se můj život opakoval situacemi stále dokola
a nevydržel mi žádný partnerský vztah.....
Všem doporučuji přidat se k nám a "Jít vzhůru"👍😁❤🙏Děkuji
Zuzana Nováková
Zdeničko a Kamile.
Při návratu domů z Vaší přednášky, dne 31. 8. 2020 v ÚnL, jsme se s kamarádkou shodly, že Vám musíme ještě jednou poděkovat. Téměř jsme nedýchaly (krom řízeného dýchání :)) ) a celou přednášku doslova hltaly. Musely jsme se smát tomu, jak vysvětlíme doma náš stav blaženosti, na který jste nás spolunapojením se, naladil... Snažím se tedy najít slova, jak vyjádřit díky za pomoc při nalezení skulinky ze začarovaného kruhu, ale všechna slova ztrácejí smysl a kdyby naše napojení trvalo ještě teď - nejraději bych poslala telepatický obraz, který by to dokonale vyjádřil... :)) škoda, že to neumím :)) . Nemůžu usnout nadšením z toho co mi ten dnešní, navíc úplňkovej den, všechno dal. Přesto, že jsem to měla před nosem ... měsíce stažená a utrápená jsem tušila změnu "hned za rohem"... prosila a prosila jsem, až musel přijet Kamil se Zdeničkou do Ústí, aby mě nakopli :).
A protože jste „návykovej"- těšíme se na další setkání, zdravíme Vás oba a DĚKUJEME! Šárka a Iva
Pokud nepřijedete brzo do ÚL, my si Vás najdem, na to se spolehněte :))))))
Šárka PochováÚstí nad Labem